تور کربلا اقساطی در تهران برای عید نوروز

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

تور کربلا

تور کربلا نوروز

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
تور کربلا نوروز
::
عناوین مطالب وبلاگ
::

::تور کربلا
::فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا
::درباره واقعه کربلا
::اماکن متبرکه عراق
::اطلاعات زائر
::هتل های کربلا
::هتل های نجف اشرف
::هتل های کاظمین


تمام لينکها تماس با ما


نويسندگان :
:: رامش
:: رضا والی نژاد

آمار بازديد :




تور کربلا اقساطی در تهران برای عید نوروز

تور کربلا اقساطی در تهران برای عید نوروز96

 تور کربلا و نجف 3 شب و 4 روز (1 روز نجف - 3 شب کربلا)
 تور کربلا و نجف 7 شب و 8 روز (2 شب نجف - 5 شب کربلا)تور هوایی کربلا

کربلا از شهرهای کشور عراق و از سرزمین های مقدس و پراهمیت نزد شیعیان است.اهمیت این شهربیش از هر چیز به سبب وقوع شهادت امام حسین (ع) و یارانش در واقعه عاشورا و نیز وجود حرم امام حسین و حضرت عباس (ع)در آن است .شیعیان از سرتاسر جهان برای زیارت در مناسبت های گونان به این شهر می آیند .اوج این حضور در ایام عزاداری محرم و صفر و به ویژه اربعین است که گروه های مختلف با پای پیاده به کربلا می آیند .علاوه بر این در نیمه شعبان هم شیعیان زیادی با پای پیاده خود را به کربلا می رسانند.کربلا دارای یک حوزه علمیه است که از دیرباز محل تحصیل و تدریس عالمان زیادی بوده است .کربلا به دلیل همین اهمیتش مورد توجه دوستان و دشمنان بوده است . این شهر درطول قرن ها های گذشته هم به خود آبادانی دیده است و هم مورد هجوم و غارت قرارگرفته است.

موقعیت جغرافیایی

کربلا مرکز استان کربلاست.این استان از شمال به استان النبار ،  از جنوب به استان نجف ، از شرق به استان بابل و از غرب به بادیه شام و عربستان صعودی محدود می شود. شهر کربلا بر کناره صحرا ، در جنوب غربی رودخانه فرات و در میان منطقه های آبرفتی که به "سواد"مشهور است ،قرار دارد این شهر در فاصله 105 کیلومتری در جنوب غربی بغداد واقع شده است.

آشنایی با مزارات کربلا

علاوه بر حرم امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع)و شهدای دشت کربلا در کربلا مزار و مدفن جمع زیادی از  مشاهیر و شاهزادگان است که برخی از آنها عبارت اند از :

مزار یاران امام حسین علیه السلام

عمده یاران امام حسین علیه السلام که در واقعه عاشورا به شهادت رسیدند،در نزدیکی امام حسین (ع) دفن شده اند.اما برخی از آنان به دلایل مختلف در اماکن دیگر دفن شده اند که عبارت اند از:

حربن یزید ریاحی

قبیله وی،جنازه او را از میدان جنگ خارج کرده و در 9کیلومتری غرب کربلا به خاک سپرد.همان جا که امروزه به سبب وجود قبر او به "روستای حر" معروف است.بارگاه وی در 370ق به دستور عضدالدوله دیلمی ساخته شد ودر 914ق شاه اسماعیل صفوی ،پس از زیارت قبر وی، دستور تجدید بنای آن را صادر کرد.

عون بن عبدالله

در کنار اتوبان کنونی کربلا-بغداد،مزار با شکوهی است که متعلق به عون بن عبدالله است . بنا به روایتی وی همان عون بن عبدالله بن جعفر طیار فرزند زینب کبری (س)است که در روز عاشورا به شهادت رسید ،اما بنا به روایتی دیگر این جا مزار عون بن عبدالله یکی از احفاد امام حسن مجتبی (ع) است و این صحیح تر به نظر می رسد،زیرا باید عون نیز در کنار سایر شهدا دفن شده باشد.

 

طفلان مسلم

در اتوبان کربلا-بغداد، در فاصله 30کیلومتری کربلا، در حومه شهرکی به نام مسیب مزار و مرقد طفلان مسلم بن عقیل قرار دارد.

عالمان و سادات

از دیر باز به سبب قداست این مکان در داخل و خارج حرم، ده هاتن از عالمان و روحانیان و سادات به خاک سپرده شدند که برخی از آنان قبر و نشان مشخصی دارند از جمله : برخی از فرزندان امامان یا نواده های آن ها در جاهای مختلف کربلا ، در داخل و یا پیرامون آن شهر دفن هستند از جمله :

محمد بن نبی بن کاظم علیه السلام

وی نوه گرامی امام کاظم علیه السلام است که در میان عرب ها به امام نوح شهرت دارد و در منطقه "طویرج" 12کیلومتری کربلا دفن است.

اخرس بن کاظم علیه السلام

محمد بن ابی الفتح مشهور به "الاخرس" از نواده های امام موسی بن جعفر علیه السلام ،در محله ای به نام الابتر در اطراف کربلا به خاک سپرده شده است . در آن محل زیارت گاهی بنا شده و زائران زیادی به آنجا می روند.سادات آل خراسان در نجف به الاخرس منسوب هستند.

سید احمد ابو هاشم

نسب وی با چند واسطه به امام موسی کاظم (ع)می رسد. سید احمد در شمال غربی منطقه شفائه (در 25کیلومتری آن) دفن شده و مزار و گنبد و صحن دارد و گنبد آن با کاشی های آبی مزین شده است.

ابن حمزه

عماد الدین ابو محمد بن علی بن حمزه بن حسن عبیدالله بن عباس بن علی علیه السلام ، مشهور به ابن حمزه و از نواده های حضرت عباس علیه السلام است. وی از عالمان بزرگ و فقیهان برجسته و راویان حدیث بود و در قبرستان قدیمی کربلا –طویرج قرار گرفته دفن شده است.

ابو احمد حسین بن محمد (304ق-400ق)

نسب او با 3نسل به امام موسی کاظم علیه السلام می رسد. وی پدر گرامی سید رضی وسید مرتضی است.

سید رضی(385ق-406ق)

سیر رضی از عالمان شیعه در قرن چهارم هجری و گرد آورنده نهج البلاغه است. او در کنار پدر و برادرش در نزدیکی قبر سید ابراهیم مجاب در رواق غربی حرم دفن است.

سید مرتضی (355ق-436ق)

سید مرتضی یا شریف مرتضی ، از عالمان و فقیهان بزرگ شیعه در قرن چهارم هجری و صاحب تالیفات زیادی است.

ابن فهد حلی(758ق-841ق)

قبر شیخ احمد بن محمد بن فهد، فقیه بزرگ امامیه در غرب خیابان باب القبله داخل مسجدی قرار دارد که به نام او معروف است وی خانه اش را برای زائران به عنوان منزل گاهی وقف کرده بود و پس از مرگش او را در همان خانه خود به خاک سپردند. شاه عباس در 1033 ق باغ جنوب قبر ابن فهد را به صورت مسجدی در آورد و آن را کاشی کاری کرد و گنبدی روی قبر وی برپا ساخت.

شیخ یوسف بحرانی(1107ق-1186ق)

شیخ یوسف آل عصفور بحرانی صاحب کتاب الحدائق الناضره در رواق شرقی حرم دفن شده است وی به همراه سید علی طباطبایی و وحید بهبهانی در یک مقبره آرمیده اند.

علامه وحید بهبهانی(1118ق-ق1259)

شیخ محمد باقر بن محمد اکمل مشهور به وحید بهبهانی از عالمان بزرگ شیعه در قرن دوازدهم هجری است. وی در رواق شرقی حرم دفن شده است.او در کربلا رهبری و مرجعیت شیعیان رابرعهده داشت.

سید کاظم رشتی(1214ق-1259ق)

سید کاظم بن قاسم حسینی رشتی از شاگردان شیخ احمد احسایی است. قبر وی در رواق شرقی حرم است.

شریف العلماء (1246ق)

محمد شریف بن حسن آملی از عالمان بزرگ شیعه و استاد شیخ مرتضی انصاری است . وی در سمت جنوب شرقی آستان در یکی از کوچه های فرعی خیابان امام حسین علیه السلام دفن شد  و دارای بقعه بود که امروزه از میان رفته است.

سید علی طباطبایی

سید علی طباطبایی صاحب کتاب ریاضی المسائل در فقه است . وی در رواق شرقی حرم خاک شد. او دیوار شهر کربلا را بنا کرد. فرزند او به سید محمد مجاهد معروف است.

مجاهد(1180ق-1242ق)

سید محمد مهاجر فرزند سید علی طباطبایی صاحب ریاض و نوه دختری مرحوم علامه بهبهانی صاحب کتاب مفاتیح و مناهل است.او به سبب حضورش در صحنه نبرد با روس ها به مجاهد معروف شد.قبرش دربین الحرمین کربلادارای گنبد و ضریح فولادی بوده است.که در توسعه کنونی از میان رفته است.

شیخ محمد تقی شیرازی (1338ق)

شیخ محمد تقی شیرازی از مراجع بزرگ شیعه و از رهبران قیام مردم عراق علیه سلطه انگلستان (1920ق) است که با مجاهدت های خود ، سلطه و نفوذ انگلیس را در عراق از بین برد. اورا در ضلع جنوبی شرقی صحن در مقبره اختصاصی خود دفن کردند. در 1263ق هنگام توسعه صحن بقعه ای به نام "ایوان شیرازی" به مساحت 200متر درکنار آن قبر بنا شد که محل تدریس و تحصیل طلبه ها شده بود ولی به دستور رژیم بعث تعطیل شد.

خاندان قزوینی(مجتهد قزوینی)

در داخل صحن و در مسیر صحن امام حسین علیه السلام به سوی صحن ابوالفضل العباس یعنی باب قاضی الحاجات در حجره ای سه تن از خاندان مجتهد قزوینی دفن شده اند:

آقا سید ابراهیم ین محمد مجتهد قزوینی صاحب ضوابط الصول (1262ق)

آقا سید مهدی مجتهد

شیخ محمد حسین قزوینی (1281ق)

در دالان صحن کوچک همین مکان قبر شیخ السلام قزوینی واقع است.

شیخ عبدالحسین تهرانی

شیخ عبدالحسین تهران از فقیهان و عالمان معاصر بود که در یکی از حجره های سمت غربی صحن خاک شده است.

سید عبدالله  بحرانی

سید عبدالله بحرانی عالم و فقیه و مولف الافاضات الحسینیه و شرح مختصر النافع علامه حلی است که در رواق ابراهیم مجاب به خاک سپرده شده است. در کنار او و فرزندش سید محسن و نوه اش سید محمد بن سید محسن ، صاحب کتاب های الفصول البهیه فی بعض الخبار الحجج المرضیه و هدایه العباد دفن شده اند.

صاحب ضوابط

سید ابراهیم بن محمد باقر موسوی قزوینی حائری عالم بزرگ شیعه و معروف به صاحب ضوابط در میدان مقابل باب الشهداء دفن است. تالیف او در باب فقه شهرت دارد.

خاندان برغانی

چند تن از خاندان برغانی که از عالمان بزرگ و از فقیهان شیعه بوده اند،در رواق غربی حرم (رواق بالاسر) به خاک سپرده شده اند معروف ترین آنها ملا محمد علی برغانی است که در 1271ق از دنیا رفت . وی تالیفات فراوانی در فقه و تفسیر دارد. دیگر فرزندش میرزا عبدالوهاب از عارفان و فقیهان عصر قاجار بود که در 1294ق فوت کرد. قبر ملا علی برغانی متوفی 1269ق تیز در این مکان واقع است.

سید مرتضی طباطبایی

سید مرتضی فرزند سید محمد طباطبایی حسینی بروجردی پدر سید مهدی بحرالعلوم است که در 1204ق از دنیا رفت . او را در رواق شرقی حرم به خاک سپردند.

خاندان آل کمونه

چند تن از مشاهیر خاندان آل کمونه در زیرزمین خزانه جواهر آستان، بین رواق پادشاهان و مسجد آستان حسینی دفن هستند این افراد از عالمان و ادیبان کربلا بودند. از جمله شیخ مهدی کمونه (ف1272ق) کلید دار آستان ، شیخ میرزا حسن کمونه (ف 1292 ق) هم چنین برادرش که پس از او به تولیت آستان رسید و نیز شیخ محمد علی کمونه (ف 1282ق) که از شاعران شیعه بوده است.

سید هاشم حداد

قبر وی در وادی الصفای کربلاست.

قبور پادشاهان و رجال سیاسی

پادشاهان آل بویه

چند تن از پادشاهان آل بویه در صحن حرم امام حسین دفن شده اند.در زمان های پیشین بقعه ای بر فراز قبر آنان وجود داشت که در 1268 ق تخریب شد.

پادشاهان و رجال قاجار

مظفرالدین شاه

وی از پادشاهان قاجار است که فرمان مشروطیت را در 1324ق صادر کرد و در همان سال از دنیا رفت . بر اساس وصیتش او را در کربلا به خاک سپردند . قبر وی داخل رواق پادشاهان است.

محمد علی شاه

محمد علی شاه فرزند مظفرالدین شاه از پادشاهان دوره قاجار  و از مخالفان مشروطه است که به سبب به توپ بستن مجلس شورای ملی شهرت دارد. وی در 1341ق از دنیا رفت و در کنار قبر پدرش دفن شد.

احمد شاه

احمد شاه فرزند محمد علی شاه و آخرین پادشاه سلسله قاجار است که در دوران وی کودتای 1299رضاخان به وقوع پیوست .او در 1348ق از دنیا رفت و در کنار قبر پدرش به خاک سپرده شد.

 

امیر کبیر

میرزا تقی خان هزاوه ای مشهور به امیر کبیر صدراعظم معروف ناصرالدین شاه است کخ به دستور وی در 1298ق در حمام فین کاشان به قتل رسید و در رواق پادشاهان به خاک سپرده شد. در کنار قبر وی فرزندش ساعد الملک و برادرش میزا حسین خان دفن شده اند.

معیرالممالک

دوستعلی خان معیر الممالک رییس ضراب خانه و امور دارایی عصر ناصری در داخل رواق دفن است قبر او در اتاقی کوچک و آینه کاری شده قرار دارد.

حاجی میرزا آغاسی

از وزیران عصر محمد شاه قاجار است.او را در رواق پادشاهان به خاک سپردند.

ظل السلطان

ظل السلطان فرزند ناصرالدین شاه و حاکم اصفهان در عصر ناصری و مظفری است. قبر وی در رواق پادشاهان قرار دارد.علاوه بر خاندان قاجار شاهزادگانی از هند نیز در حرم مدفونند که معروفترین آنها زاهد الدین شاه و سلطان برهان نظام شاه پسر سلطان احمد هندی است.

آثار تاریخی کربلا

همانطور که در این فصل اشاره شد کربلا شهری است با پیشینه درخشان تاریخی و فرهنگی و از زمان های بسیار کهن آثار تاریخی زیادی را در خود جای داده است . امروزه گرچه بسیاری از آنها از بین رفته اند همان مقدار باقی مانده نشان از این سابقه تاریخی دارد.

قصرها و قلعه ها

قلعه اخیضر

این قلعه در منطقه های به همین نام در 20کیلومتری غرب شهر کربلا واقع است .تاریخ بنای آن به زمان های کهن برمی گردد و در مورد بانیان آن اختلاف نظر وجود دارد. در داخل قلعه مسجد کوچکی وجود دارد و اطراف دیوار های آن بصورت برج ساخته شده است.

قلعه هندی

آقا محمد خان قاجار برای حفظ امنیت شهر کربلا قلعه مستحکم و حصاری استوار پیرامون شهر بنا کرد.این قلعه که در 4کیلومتری شهر قرار دارد،با مرگ آقا محمد خان نیمه تمام ماند و مرحوم سید علی طباطبایی هزینه آن را از هندوستان تامین کرد و آصف الدوله هندی نیز در ابتدای قرن سیزدهم هجری بر آن حجره ها و مکان هایی ساخت تا زائران کربلا بتوانند شب را در آنجا به سر ببرند.

تور کربلا. تور زمینی کربلا. تور هوایی کربلا. کربلا.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



:: موضوعات مرتبط: تور کربلا، ،
:: برچسب‌ها: تور کربلا, تور زمینی کربلا, تور هوایی کربلا, کربلا, ,

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 29 اسفند 1395


:: هتل درجه الف المیزان کربلا
:: تور کربلا عید فطر
:: رستوران رکن السلطان بهترین رستوران کربلا
:: رستوران کباب نبیل در کربلا
:: هتل روتانا کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: تور کربلا ویژه اردیبهشت
:: نکات مهم در سفر به کربلا
:: رستوران های معروف کربلا
:: رستوران زعفران در شهر کربلا
:: راهنمای سفر به نجف اشرف
:: هتل المحمود کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: اقامت هتل فندق العقیله در کاظمین
:: لذت غذا در رستوران الفردوس کربلا
:: مقبره ذوالکفل نجف اشرف
:: رستوران النخیل در کربلا
:: هتل لارسا کربلا
:: تور کربلا نوروز 98
:: هتل دره الحسین کربلا





تلفن دفتر فروش تور کربلا

54 44 67 43 021

67 43 67 43 021

835 2100 0937

آقای صبوری

ساعات تماس

9 صبح تا 7 بعد از ظهر






:: آبان 1399
:: ارديبهشت 1398
:: فروردين 1398
:: اسفند 1397
:: بهمن 1397
:: دی 1397
:: آذر 1397
:: آبان 1397
:: مهر 1397
:: شهريور 1397
:: مرداد 1397
:: تير 1397
:: خرداد 1397
:: ارديبهشت 1397
:: فروردين 1397
:: اسفند 1396
:: بهمن 1396
:: دی 1396
:: آذر 1396
:: آبان 1396
:: مهر 1396
:: شهريور 1396
:: مرداد 1396
:: تير 1396
:: خرداد 1396
:: ارديبهشت 1396
:: فروردين 1396
:: اسفند 1395
:: بهمن 1395
:: دی 1395
:: آذر 1395
:: آبان 1395
:: مهر 1395
:: شهريور 1395
:: مرداد 1395
:: تير 1395
:: خرداد 1395
:: ارديبهشت 1395
:: فروردين 1395
:: اسفند 1394
:: بهمن 1394
:: دی 1394
:: آذر 1394
:: آبان 1394
:: مهر 1394
:: شهريور 1394
:: مرداد 1394
:: تير 1394
:: خرداد 1394
:: ارديبهشت 1394
:: فروردين 1394
:: اسفند 1393
:: بهمن 1393
:: دی 1393
:: آذر 1393
:: آبان 1393
:: مهر 1393
:: شهريور 1393
:: مرداد 1393
:: تير 1393

آبر برچسب ها

تور کربلا , تور هوایی کربلا , تور زمینی کربلا , تور هوایی کربلا , کربلا , کربلا , تور کربلا هوایی , تور زیارتی کربلا , ثبت نام کربلا , تور زمینی کربلا , ثبت نام تور کربلا , امام حسین , زیارت کربلا , تور کربلا , تور زیارتی به کربلا ,

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ |