کربلا در قرآن
وقتی که برای تور کربلا در این سایت مطلب آماده می کردم به ذهنم رسید که آیا درباره کربلا در قرآن نیز نشانه ای و یا صحبتی شده است یا خیر به همین خاطر مطلب تور کربلا را رها کردم و به جستجوی اینترنتی برای رسیدن به جواب که در قرآن درباره کربلا چیزی پیدا می کنم یا خیر .
در این میان به این مطلب با عنوان کربلا در قرآن دست یافتم که آنرا برای شما دوستان که قرار است به زودی از تورهای کربلا ی ما استفاده کنید آنرا بازگو کنم.
«فَلَمَّا أَتاها نُودِیَ مِنْ شاطِئِ الْوادِ الْأَیْمَنِ فِی الْبُقْعَةِ الْمُبارَكَةِ مِنَ الشَّجَرَةِ أَنْ یا مُوسى إِنِّی أَنَا اللَّهُ رَبُّ الْعالَمینَ».[۳]
به سند معتبر از حضرت امام صادق علیه السلام منقول است كه: بقعه هاى زمین بر یكدیگر فخر كردند، پس زمین كعبه فخر كرد بر زمین كربلا، و حق تعالى به آن وحى فرستاد كه: ساكت شو و فخر مكن بر زمین كربلا كه آن بقعه مباركى است كه ندا كردم موسی (حضرت موسی علیه السلام) را در آن جا از درخت.
ثبت نام تور هوایی کربلا از تهران
در حدیث معتبر دیگر فرمود كه: شاطى وادى ایمن كه خدا یاد كرده است در قرآن، فرات است؛ و بقعه مباركه، كربلا است؛ و درخت نوربخش كه او دید، نور محمد صلى الله علیه و آله و سلم بود كه در آن وادى بر او ظاهر گردید.[۴]
«كهیعص».[۵]
بسیاری از مفسران قرآن کریم معتقدند كه آیه «كهیعص» كه از حروف رمزی و مقطعه در قرآن است به ماجرای كربلا و شهادت امام حسین علیه السلام اشاره كرد. دلیل این مفسران بر ارتباط آیه «كهیعص» با ماجرای كربلا، روایتی از «سعد بن عبدالله قمی» است كه در كتب روایی از جمله «كمال الدین و تمام النعمة» شیخ صدوق (متولد نیمه اول قرن چهارم هجری) و «الاحتجاج» مرحوم طبرسی (متولد نیمه اول قرن ششم هجری) آمده است. از كتاب های متأخر نیز میتوان به «تفسیر البرهان» سید هاشم بحرانى و «بحارالانوار» علامه مجلسی اشاره كرد كه این روایت در آنها ذكر شده است.
ثبت نام تور کربلا هوایی از تهران
بر پایه این گزارش، سعد بن عبدالله قمی نقل میكند كه در خدمت امام حسن عسکری علیه السلام بودم و فردی از تأویل آیه كهیعص سئوال كرد. امام عسكری علیه السلام فرمود كه از فرزندم «مهدی» پاسخ را دریافت كنید. آن گاه امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف فرمودند: «هذه الحروف من أنباء الغیب، أطلع الله علیها عبده زكریا علیهالسلام، ثم قصها على محمد صلى الله علیه و آله، و ذلك أن زكریا سأل ربه أن یعلمه أسماء الخمسة، فأهبط علیه جبرئیل فعلمه إیاها، فكان زكریا إذا ذكر محمداً و علیاً و فاطمة والحسن سُرِّی عنه همّه، وانجلى كربّه، و إذا ذكر الحسین خنقته العبرة و وقعت علیه البهرة! فقال ذات یوم: یا إلهی! ما بالی إذا ذكرت أربعا منهم تسلیت بأسمائهم من همومی، و إذا ذكرت الحسین تدمع عینی و تثور زفرتی؟! فأنبأه الله تعالى عن قصته، و قال: (كهیعص) فالكاف اسم كربلاء، والهاء هلاك العترة، والیاء یزید و هو ظالم الحسین علیه السلام، والعین عطشه، والصاد صبره.»
تور کربلا هوایی در اسفند
ماجرا از این قرار است كه حضرت زکریا علیه السلام از پروردگارش درخواست كرد كه «اسماء خمسه طیبه » را به وی بیاموزد. خداوند متعال، جبرئیل امین را بر او فرو فرستاد و آن اسماء را به او تعلیم داد.
حضرت زكریا علیه السلام هنگامی كه نام های محمد صلی الله و علیه و آله سلم، علی علیه السلام، فاطمه سلام الله علیها و حسن علیه السلام را یاد می كرد، اندوه و ناراحتیاش برطرف می شد و گرفتاریش از بین می رفت. امام هنگامی كه از حسین علیه السلام یاد می كرد، بغض گلویش را می فشرد و مبهوت می شد. به همین دلیل روزی از خداوند سبب این اندوه و ناراحتی را جویا شد و گفت: بارالها! چرا وقتی آن چهار نفر را یاد می كنم، آرامش می یابم و اندوهم برطرف می شود، اما وقتی حسین را یاد می كنم، اشكم جاری و ناله ام بلند می شود؟
ثبت نام تور کربلا هوایی در فروردین
خدای تعالی او را از داستان شهادت امام حسین علیه السلام آگاه كرد و فرمود: «كهیعص »! «ك» نام كربلا و «ه» اشاره به كشته شدن عترت طاهره دارد. «ی» اشاره به نام یزید دارد كه بر حسین علیه السلام ظلم كرد و «ع» اشاره به عطش و تشنگی آن امام و «ص» نیز نشان صبر و مقاومت ایشان است.[۶]
ثبت نام تور هوایی کربلا از تهران
منبع :wiki..ahlolbait.com
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط:
تور کربلا،
،