صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

تور کربلا

تور کربلا نوروز

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
تور کربلا نوروز
::
عناوین مطالب وبلاگ
::

::تور کربلا
::فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا
::درباره واقعه کربلا
::اماکن متبرکه عراق
::اطلاعات زائر
::هتل های کربلا
::هتل های نجف اشرف
::هتل های کاظمین


تمام لينکها تماس با ما


نويسندگان :
:: رامش
:: رضا والی نژاد

آمار بازديد :




در تور کربلا شهر کوفه را فراموش نکنید

تور کربلا از همین لحظه می توانید ثبت نام کنید . تور کربلا هوایی هر هفته سه مرتبه از مقصد تهران به نجف

تور کربلا فوری ارزان سریع

درباره شهر کوفه

تور کربلا فوری ارزان سریع

هر زائری در طول مسافرت به عتبات عالیات یکی از اماکن زیارتی که تصمیم دارد زیارت کند مساجد شهر کوفه می باشددر تور کربلا همراه ما باشید تا شما را با این شهر مهم آشنا کنیم.
شهر کوفه نخستین شهر اسلامى است که در سالی 17 ه.ق.به دستور خلیفه دوم و  ساخته شد.   
کوفه براى نخستین بار در سال 36 ه.ق.پایتخت دولت اسلامى گردید و این هنگامى بود که امیر المؤمنین على علیه السلام براى جنگ جمل،مدینه منوره را به قصد عراق ترک کرد.بعدها به مرور باهمیت‏ شهر افزوده شد و یکى از مراکز مهم علمى و سیاسى جهان اسلام گردید
امروزه شهر کوفه موقعیت پیشین خود را از دست داده و به عنوان یک بخش از توابع شهر نجف شمرده مى‏شود و فاصله دو شهر هشت کیلومتر است که تقریبا به یکدیگر متصل می ‏باشند.

تور کربلا فوری ارزان سریع

جایگاههاى زیارتى کوفه:

تور کربلا فوری ارزان سریع
1-مسجد جامع کوفه:
یکى از چهار مسجد مهم و مقدس جهان اسلام (پس از مساجد مکه،مدینه و بصره) است.این مسجد نخستین ساختمان شهر جدید التاسیس کوفه در سال 17 ه.بود.مسجدى است مربع به طول 110 متر و عرض 116 متر،صحنى وسیع و بدون سقف و دیوارى عظیم و مرتفع دارد، همانند برج و باروهاى شهرهاى کهن،که در دوران عضد الدوله دیلمى ساخته شده است. این مسجد گنجایش چهل هزار نفر را دارد.
جایگاههاى مقدس درون مسجد کوفه:
ستونها و محرابهاى هفت‏گانه،این محرابها،محل نمازگزاردن برخى از معصومان و پیامبران علیهم السلام مى‏باشد.
دکة القضاء،سکویى است که بنا بر روایات،جایگاه قضاوت حضرت امیر المؤمنین بوده است و در شمال شرقى مسجد قرار دارد.
بیت الطشت،در مجاورت دکة القضاء است و جایگاهى است که در آن یکى از معجزات حضرت على علیه السلام به وقوع پیوست که تفصیل آن در«مفاتیح الجنان‏»آمده است.
محراب امیر المؤمنین،که محل شهادت آن حضرت نیزمى‏باشد.این محراب در میانه دیوار جنوبى مسجد قرار دارد و در سمت راست آن جایگاه شبستان بزرگ دیگرى است که بنا بر برخى روایات،آنجا محراب و محل شهادت على علیه السلام است.
محل به گل نشستن کشتى نوح،که فضاى گودى است در میانه مسجد.بنا بر روایات، کشتى حضرت نوح علیه السلام پس از مدتها سرگردانى،در این نقطه به خشکى رسیده است.
باب الثعبان (یا دروازه اژدها) ،یکى از دروازه‏هاى نخستین و کهن مسجد کوفه است که در میانه دیوار شمالى مسجد قرار دارد و در اینجا یکى از معجزات امیر المؤمنین على علیه السلام ظاهر شده است.

تور کربلا فوری ارزان سریع
2-حرم مسلم بن عقیل:
آرامگاه حضرت مسلم،این شخصیت والا مقام در بیرون باروى مسجد کوفه و در سمت جنوب شرقى آن قراردارد که به وسیله راهرو کوتاهى از مسجد مى‏توان به درون صحن آن قدم نهاد.حرم حضرت مسلم علیه السلام فضاى وسیعى در شرق مسجد کوفه را در بر گرفته و از گنبد طلایى بزرگ و چندین رواق و شبستان و ایوان تشکیل شده است.

تور کربلا فوری ارزان سریع
3-آرامگاه هانى بن عروه:
در برابر حرم حضرت مسلم و در سمت ‏شمالى‏ صحن او قرار دارد.وى از شیعیان با وفا و میزبان و همرزم مسلم بن عقیل در کوفه بود و به همراه او به شهادت رسید.

تور کربلا فوری ارزان سریع
4-آرامگاه مختار بن ابى عبیده ثقفى:
وى سردارى است که پس از واقعه کربلا به قیام پرداخت و انتقام خون آن شهداى بزرگوار را از قاتلان آنان ستاند و آنان را به جزاى اعمالشان در این دنیا رسانید.قبر او در گوشه شبستانى در حرم حضرت مسلم،از سمت جنوب قرار دارد.

تور کربلا فوری ارزان سریع
5-خانه امیر المؤمنین علیه السلام:
این خانه در اصل منزل مسکونى ام هانى،خواهر على علیه السلام بوده که حضرت پس از انتقال به کوفه آن را منزل خود قرار داد.این خانه در بیرون مسجد کوفه و در زاویه جنوب غربى آن قرار دارد.ساختمان کنونى آن گر چه‏قدیمى نیست لیکن در محل همان خانه حضرت ساخته شده است.

تور کربلا فوری ارزان سریع
6-آرامگاه میثم تمار:
وى یکى از یاران با وفا و فدا کار امیر المؤمنین على علیه السلام بود که بر اثر پایدارى در ایمان به آن حضرت به شهادت رسید،امروزه آرامگاه او در فاصله 300 مترى از مسجد کوفه و در آغاز بزرگراه نجف-کوفه قرار دارد.

تور کربلا فوری ارزان سریع
7-قصر دار الامارة،یا مقر والى کوفه:
این ساختمان کهن‏ترین ساختمان اسلامى در عراق بشمار مى‏رود و به دست‏ سعد ابن ابى وقاص در سال 17 ه.پس از ساختمان مسجد کوفه ساخته شد.دار الاماره ساختمانى است مربع شکل به ابعاد 36/110 متر و 24/110 متر که امروزه تنها پایه‏ها و برخى دیوارهاى‏فرو ریخته آن باقى مانده است.این قصر یکى از ساختمانهاى عبرت انگیز روزگار است.در آن قصر مسلم به شهادت رسید و سر مبارک امام حسین علیه السلام و شهداى کربلا به نمایش گذاشته شد و سپس سرهاى قاتلان آن بزرگواران از سوى انتقام گیرندگان به نمایش در آمد.آنگاه ظالمان دیگرى سرهاى این انتقام گیرندگان را بریدند و در آن به نمایش گذاشتند، فاعتبروا یا اولى الابصار .

تور کربلا فوری ارزان سریع
8-مسجد سهله:
یکى از مساجد مبارک شهر کوفه است،و روایات فراوانى در فضیلت عبادت در آن مسجد آمده است.این مسجد در فاصله دو کیلومترى غرب مسجد کوفه قراردارد و از صحنى وسیع به ابعاد 140 متر و 125 متر با دیوارى مرتفع تشکیل شده و در آن محرابهاى متعددى‏قرار دارد که منسوب به معصومان علیهم السلام مى‏باشد و در میانه سمت جنوب مسجد جایگاه بزرگى است که بر روى گنبدى قرار دارد و به‏«مقام حضرت مهدی علیه السلام‏»مشهور است.

تور کربلا فوری ارزان سریع
9-مسجد صعصعة بن صوحان:
صعصعه یکى از یاران با وفاى امیر المؤمنین علیه السلام بود.این مسجد که عبادتگاه وى است،در نزدیکى مسجد سهله قرار دارد.

تور کربلا فوری ارزان سریع
10-مسجد زید بن صعصعه:
این مسجد مبارک نیز در نزدیکى مسجد پیشین قرار دارد.

تور کربلا فوری ارزان سریع
11-مقام یونس علیه السلام:
این جایگاه که امروزه شکل و هیئت مسجد دارد،در میان عامه مردم به غلط به آرامگاه حضرت یونس بن متى علیه السلام شهرت یافته است.در قسمتى از گنبد خانه آن،محرابى است که گفته مى‏شود امیر مؤمنان علیه السلام در آنجا نماز گزارده است.این مقام امروزه در کنار رودخانه فرات و در فاصله یک کیلو مترى از مسجد کوفه واقع است و بنا بر برخى روایات،حضرت یونس در این جا از شکم نهنگ بیرون انداخته شد.باید افزود که آرامگاه حضرت یونس علیه السلام در شهر موصل بر بلنداى تپه‏اى قرار دارد وداراى گنبد و صحن و سرا است.

تور کربلا فوری ارزان سریع
12-آرامگاه ابراهیم الغمر:
او ابراهیم فرزند حسن مثنى فرزند امام حسن مجتبى علیه السلام است،قبر او در سمت مغرب قبر میثم تمار در محله‏اى به نام‏«حى کنده‏»مى‏باشد.او جد سادات طباطبایى است.



:: موضوعات مرتبط: اماکن متبرکه عراق، ،
:: برچسب‌ها: تور کربلا, مساجد شهر کوفه, سفربه عتبات عالیات, مسجد سهله, مسجد کوفه, حرم مسلم بن عقیل, هانی بن عروه, کشتی نوح, نجف, تور کربلا ,

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 26 ارديبهشت 1395


گنبد و درب های حرم حضرت عباس علیه السلام

درباره گنبد و درب های حرم حضرت عباس علیه السلام

صحن بارگاه حضرت ابولفضل علیه السلام تعداد ده در دارد كه عبارت هستند از:

  1. باب الامام الحسن علیه السلام
  2. باب الامام الحسین علیه السلام
  3. باب صاحب الزمان   علیه السلام
  4. باب موسی بن جعفر  علیه السلام 
  5. باب امیرالمؤمنین  علیه السلام
  6. باب علی الهادی علیه السلام
  7. باب الجواد علیه السلام
  8. باب الرسول (ص) یا باب القبله كه درسمت جنوبی صحن و روبه قبله است  و بالای آن ساعت بزرگی نصب شده  ،
  9. باب العلقمی یا باب الرضا علیه السلام
  10. باب الفرات

گنبد و درب های حرم حضرت عباس علیه السلام


گنبد حرم مطهر حضرت ابوالفضل علیه السلام


بارگاه حضرت اباالفضل(علیه السلام) شامل یك گنبد و دو مناره می باشد . قطر گنبد دوازده متر به صورت نیم كروی با نوك تیز و ساقه ای بلند است كه از آن پنجره هایی با قوس های كمانی به بیرون گشوده می شود. ارتفاع آن 39 متر است و نمای داخلی و بیرونی آن به صورتی زیبا تزیین شده است. در نمای داخلی آیه هایی از قرآن كریم در میان كاشی های زیبا به رنگ سفید و به خط ثلث به چشم می خورد. تاریخ كاشی كاری، بر اساس كتیبه آن، 1305 ق است. این كار را امین الدوله صدر اصفهانی انجام داده است. در 1375 ق ، نمای بیرونی گنبد با روكشی از طلا تزیین شد. این كار با تلاش مدیر اوقاف كربلا انجام یافت و در مجموع 6418 خشت طلا در آن به كار رفت. در قسمت پایین گنبد در نمای بیرونی، آیه هایی از قرآن همراه با آینه و طلاكاری نقش بسته است.

ثبت نام تور کربلا ویژه ماه شعبان

اگر شما هم جزو آندسته از هموطنان عزیزی هستید که مشتاق هستند تا زیارت امام حسین علیه السلام را با یکی از انواع تور کربلا ی هوایی و تور کربلا ی زمینی ما تجربه کنند می توانند از همین لحظه با ما تماس بگیرند.



:: موضوعات مرتبط: اماکن متبرکه عراق، ،

نوشته شده توسط رامش در دو شنبه 20 ارديبهشت 1395


مکان های زیارتی نجف

مکان های زیارتی نجف شهر امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام


مکان های زیارتی نجف اشرف که با حرم پاک و مطهر و بارگاه ملکوتی حضرت مولی الموحدین امیرالمومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام شهره آفاق شده است . دارای زیارتگاه ها و نقاط متبرکه و زیارتی خاصی می باشد که انسان در تور کربلا و نجف در زمانی که در شهر نجف اقامت دارد حتما باید به زیارت اماکن مقدسه نجف و کوفه برود.


لیست اماکن مقدس نجف اشرف :



    تور کربلا هوایی از تهران حرم مطهر امام علی (علیه السلام):

مهمترین جاهای زیارتی نجف اشرف مرقد مطهر حضرت علی (ع) می باشد که رنج سفر زائران نجف را التیام می بخشد.


    تور کربلا هوایی از تهران قبرستان وادی السّلام (دارالسلام):

این قبرستان از اهمیت ویژه ای در نزد مسلمانان و شیعیان برخوردار می باشد. و از روایات و احادیث چنین بر می آید که روح هر مؤمنی در هر کجای دنیا که از فوت کند روح او به وادی السلام در شهر نجف ملحق می شود.


    تور کربلا هوایی از تهران مقام امام زمان (عجّ):

مقام امام زمان (عج) در گورستان وادی السلام واقع شده  است . این مکان به امام عصر (عج) نسبت داده شده است و به همین خاطر مردم این مکان را مقدس می دانند.


    تور کربلا هوایی از تهران آرامگاه حضرت هود و حضرت صالح (علیهما السلام):

روایات و احادیثی مبنی بر مدفون شدن حضرت هود و حضرت صالح از پیامبران بنی اسرائیل در قبرستان وادی السلام در دست است.


    تور کربلا هوایی از تهران مقام امام سجاد (علیه السلام):

جایگاهی در غرب شهر نجف اشرف منسوب به امام زین العابدین (ع) می باشد که در زمان زیارت قبر حضرت علی (ع) در آن مکان به نماز ایستاده اند .


    تور کربلا هوایی از تهران مسجد صافی صفا :

در این مسجد حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام نماز خوانده اند در گوشه ای از این مسجد یکی از یاران حضرت قرار گرفته اند.

    تور کربلا هوایی از تهران مسجد حنّانه :

یکی از مشهورترین مساجد شیعیان می باشد که بنا به روایات ، وقتی که سر بریده امام حسین علیه السلام در آن قرار گرفته است تعظیم و ناله کرده است ، از این رو به مسجد حنانه معروف شده است.

    تور کربلا هوایی از تهران آرامگاه کُمیل بن زیاد نَخَعی :

کمیل از یاران با وفای حضرت علی علیه السلام است که دعای معروف کمیل دعایی می باشد که حضرت علی علیه السلام به کمیل آموخت و به نام دعای کمیل معروف شده است.

    تور کربلا هوایی از تهران آرامگاه شیخ طوسی رحمه الله علیه :

شیخ طوسی مؤسس حوزه علمیه نجف می باشد . که پس از وفات در خانه خود دفن شد و این خانه بعدها تبدیل به مسجدی شد که مدت هزار سال حوزه علمیه نجف را در خود جای داد.

    تور کربلا هوایی از تهران مسجد کوفه :

هر چند که مسجد کوفه در شهر کوفه می باشد اما چون در تور کربلا زمانی که در شهر نجف هستید این مسجد را نیز جزء مکان های زیارتی نجف آورده ایم . مسجد کوفه چهارمین مسجد مقدس جهان اسلام بعد از مسجدالحرام، مسجدالنبی و مسجدالاقصی است . می گویند مسجد کوفه توسط حضرت آدم علیه السلام طرح ریزی شده است.


    تور کربلا هوایی از تهران مسجد سهله کوفه :

مسجد سهله نیز در نزدیکی مسجد کوفه و جزء جاهای دیدنی و زیارتی کوفه محسوب می شود . اما چون معمولا برنامه های زیارتی نجف (در تور کربلا و نجف)با بازدید از مسجد سهله همراه هست نام این مسجد را نیز در ق آورده ایم.

سایر مکان های زیارتی عراق :

مکان های زیارتی کربلا

مکان های زیارتی کاظمین

مکان های زیارتی سامرا

مکان های زیارتی کوفه



:: موضوعات مرتبط: اماکن متبرکه عراق، ،

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 19 ارديبهشت 1395


اماکن زیارتی کاظمین عراق

ثبت نام تور کربلا مختص کارمندان تماس بگیرید.

اماکن زیارتی کاظمین

این شهر بعد از نجف و کربلا سومین شهر مقدس عراق است و در شمال غربی بغداد و در سمت غرب رودخانه دجله قرار دارد رودخانه دجله آن را از بغداد جدا می کند. نام این شهر بر گرفته از نام مبارک حضرت کاظم علیه السلام است و از آنجایی که در این حرم حضرت موسی بن جعفر علیه السلام ( کاظم) و نواده او حضرت محمد بن علی علیه السلام ( جواد) مدفون میباشند«کاظمین »نام گرفته است پیشینه شهر کاظمین به سال 145 هجری قمری باز می گردد.در این سال جعفر فرزند منصور عباسی در گذشت و در گورستان این منطقه مدفون گردید و پس از او جمعی از قریشیان از آن جمله دو امام معصوم علیهما السلام در این گورستان به خاک سپرده شدند و همواره به نام «مقابر قریش »مشهور بوده است.لیکن بعدها به تدریج نام این بقعه به نام امروزی آن شهرت یافته است ساختمان کنونی حرم از ساخته های دوره آغازین صفویه و اضافات دوره های بعدی است.معماری و هنر دوره صفویه،از ایوانهای زیبا و کاشی کاریهای معرق نفیس و آینه کاریهای بدیع در آن به وضوح قابل مشاهده است.حرم مطهر دارای دو گنبد طلایی است که هر یک بر روی بقعه یکی از دو امام علیهما السلام قرار گرفته است.در زیر دو گنبد فضای مربع مستطیل است که میانه دو دیوار شرقی و غربی را دو ستون عظیم در بر گیرنده گنبدها اشغال کرده است،یک ضریح نقره ای قبر دو امام را با دو صندوق خاتم نفیس در بر دارد،با ورود از ایوان جنوبی،به نخستین رواق وسپس به درون حرم و گنبد خانه نخست در برابر قبر مطهر حضرت موسی بن جعفر علیه السلام قرار خواهیم گرفت و در پشت سر ایشان قبر مطهر حضرت جواد علیه السلام قرار دارد.پیرامون حرم چهار شبستان بزرگ قرار گرفته و رواقهای جنوبی و غربی هر یک به ایوانی زیبا و بزرگ راه دارد.مجموعه حرم و رواقها را سه صحن وسیع در بر دارد که صحن غربی به نام «صحن قریش »می باشد.برج و بارو و دروازه های هفت گانه صحن با معماری زیبا آن و کاشی کاری نفیس پراکنده در سر درها و کتیبه ها چشم بیننده را می نوازد.

برخی اماکن و ضمایم حرم مطهر:

مسجد صفوی،این مسجد از ساخته های شاه اسماعیل صفوی است که پس از تسخیر عراق آن را به سبک ساختمانهای عراقی ساخت.مسجد از زیبایی خاصی برخوردار است که حس تحسین بیننده را در برابرعظمت ستونهای ضخیم و طاقهای قوسی آن بر می انگیزد و دارای گنبد کاشی کاری بسیار کوتاهی است که به زحمت می توان آن را از درون صحن دید.در جنب محراب و منبر کهن مسجد،پنجره ای به درون رواق شمالی حرم مطهر باز شده است که از میان آن،ضریح مطهر قابل مشاهده است.

×آرامگاه خواجه نصیر الدین طوسی،وی از بزرگان جهان علم و دانش و از مشاهیر دانشمندان است که دوست و دشمن بر جلالت قدر و عظمت مقام او اتفاق نظر دارند.او در سال 672 ه.در گذشت.و در گور یکی از خلفای بنی العباس که در جوار حرم مطهر کنده و آماده شده بود مدفون گردید.بر روی بر او ضریحی فولادی و کهن قرار دارد.

×آرامگاه شیخ مفید،که در مشرق رواق جنوبی قرار دارد.وی از بزرگان شیعه وفقها و متکلمان چیره دست و توانا بود که در سال 413 ه.در گذشت.بر روی قبر او ضریحی فولادی و کهن قرار دارد و بر بالای قبرش،بر روی مرمر،قطعه شعری است که امام زمان علیه السلام در رثای فوت او سروده است:

لا صوت الناعی بفقدک انه×یوم علی آل الرسول عظیم×آرامگاه ابو القاسم جعفر بن محمد بن قولویه،از بزرگان و فقها و محدثین امامیه است.وی در سال 368 ه.در گذشت و آرامگاهش در مشرق رواق جنوبی به همراه قبر شیخ مفید است.

×آرامگاه سید مرتضی و سید رضی،این دو برادر از اعیان و مشاهیر و بزرگان امامیه در قرن پنجم هجری بشمار می آیند.قبر این دو تن در دو ساختمان جدا گانه بیرون صحن مطهر و در نزدیکی یکدیگر در جنوب شرقی دیوار صحن قرار دارد.

مسجد براثا

از مساجد کهن و مبارک شیعه است که در میانه راه کاظمین-بغداد در محله ای به همین نام واقع است.بنا بر روایات تاریخی،امیر المؤمنین علیه السلام هنگام باز گشت از جنگ با خوارج در نهروان،در این مکان نماز خوانده است.شیعیان از دیر باز در این مسجدرفت وامد داشته اند.

مسجد المنطقه

که در محله ای به همین نام واقع شده و به نام «مسجد العتیقه »هم شهرت دارد.بنا به گفته روایات،امیر المؤمنین علیه السلام در یکی از سفرهای خود،در این مسجد نماز گزارده است.

بغداد

شهر بغداد مشهورترین شهر جهان اسلام و پایتخت خلافت عباسیان بوده که پنج قرن بر بخش عظیمی از جهان اسلام حکمرانی نموده است.این شهر حوادث مهمی را به خود دیده و امروزه از میان ساختمانها و مساجد و مدارس و مقابر،تنها بخش اندکی از آن عظمت کهن را می توان دید که از سیلابها و آتش سوزیها و جنگ و غارتها جان سالم به در برده است.

1-آرامگاه نواب اربعه،

اینان چهار تن از بزرگان و معتمدان شیعه در بغدادند که طی هفتاد سال دوران غیبت صغری،عهده دار ارتباط میان امام زمان علیه السلام و شیعیان بوده اند و اموال و نامه های شیعیان را به امام و پاسخ آن حضرت را به آنها منتقل می نمودند.این چهار تن عبارتند از:

×عثمان بن سعید عمری. (اواخر قرن سوم)

×محمد بن عثمان بن سعید عمری، (در سال 305 ه.در گذشت) .

آرامگاه این پدر و پسر در یکی از میادین مهم و مرکزی شهر بغداد به نام «ساحه الخلانی »، درون مسجدی به نام «جامع الخلانی »قرار دارد.بر روی قبر آن دو،ضریحی نقره ای و گنبدی بلند با کاشیهای سبز بر قرار است.

×حسین بن روح (متوفای سال 326 ه.) .

آرامگاه او در میان بازار کهن و قدیمی بغداد،معروف به «سوق العطارین »قرار دارد و دارای صحن و سرا و گنبد و ضریح است و زیارتگاه شیعیان می باشد.

×علی بن محمد سیمری (در سال 329 ه.در گذشت) .

آرامگاه او درون بازار مشهور به «سوق الخفافین »کمی پایین تر از مدرسه المستنصریه قرار دارد.

2-آرامگاه شیخ کلینی،

وی بزرگترین محدث و روایت نگار شیعی بشمار می رود و کتاب «الکافی »او یکی از چهار کتب روایی شیعه می باشد.وی در سال 329 ه.در بغداد در گذشت،امروزه مشهور میان مردم آن است که قبر وی در مسجد صفوی مشهور به تکیه مولوی خانه،در شرق بغداد (رصافه) و در نزدیکی پل شهدا می باشد.

3-سلمان فارسی

شهری است در چهل کیلو متری جنوب بغداد که نام آن بر گرفته از نام جناب سلمان فارسی است که در سال 36 یا 37 ه.و هنگامی که امیر مدائن بود،در آنجا در گذشت و هم اکنون دارای آرامگاه باشکوهی است.در کنار وی،حذیفة بن الیمان، (یکی از اصحاب پیامبر صلی الله علیه و آله) نیز مدفون است.گفتنی است در فاصله کوتاهی از این بقعه،ایوان کسری قرار دارد.

4-آرامگاه ادریس الحسنی،

وی نواده حسن مثنی فرزند امام حسن مجتبی علیه السلام است و امام زاده جلیل القدری است.قبر او در محله کراده واقع شده و دارای بقعه و بارگاه است و مردم بدو اعتقاد فراوانی دارند.

5-قبر بشر حافی،

وی از اعیان متصوفه است و بنا به نقل مورخان،مردی فاسق بود که لحظاتی چند شرف حضور امام کاظم علیه السلام را درک نمود و هدایت گردید.آرامگاهش در محله اعظمیه بغداد است.

6-قبر بهلول،

او پسر عموی هارون الرشید و از شیعیان پاک و وفادار بود و داستانهای او با منحرفین مشهور است.آرامگاهش در محله کرخ در نزدیکی قبر مشهور به «ست زبیده »می باشد

در شمال بغداد و در میانه بزرگراه بغداد-سامرا دو زیارتگاه وجود دارد که عبارتند از:

×حرم حضرت سید محمد،که در شهر بلد در 80کیلو متری شمال بغداد واقع است.و آن امام زاده عظیم الشان فرزند امام دهم حضرت علی الهادی علیه السلام است.مرتبه و مقام وی بگونه ای بود که تمامی شیعیان او را جانشین پدر بزرگوارش در امامت می دانستند،لیکن وی در سال 252 ه.وفات یافت و در این بقعه مدفون گردید.امروزه صحن و سرای وسیع و گنبد و گلدسته و حجره هایی،بقعه او را تشکیل می دهد.وی از احترام ویژه ای نزد مردم عراق برخوردار است،به گونه ای که کسی جرات سوگند دروغ خوردن به نام او ندارد.

×آرامگاه ابراهیم اشتر،وی فرزند مالک اشتر سردار رشید اسلام است.خود ابراهیم نیز از سرداران شجاع امیر المؤمنین و امام حسن علیهما السلام بود و در تمامی جنگها و پیکارها شرکت داشت و در جریان قیام مختار جنگ سختی با شامیان داشت و ابن زیاد را به هلاکت رساند.آرامگاه وی در سمت چپ بزرگراه بغداد-سامرا،پیش از شهر بلد قرار دارد و گنبد آبی بر افراشته کاشی کاری او از دور قابل رؤیت است.

ثبت نام تور کربلا مختص کارمندان تماس بگیرید.



:: موضوعات مرتبط: اماکن متبرکه عراق، ،
:: برچسب‌ها: اماکن ریارتی کاظمین, قبر بهلول, سلمان فارسی, شیخ کلینی, نواب اربعه, مسجد براثا, شیخ مفید, خواجه نصیر الدین طوسی, سید مرتضی, سید رضی, ,

نوشته شده توسط رامش در پنج شنبه 9 ارديبهشت 1395


مسجد سهله از مکانهای زیارتی کوفه و نجف

تور کربلا اقساطی - تور کربلا هوایی - تور کربلا زمینی از شهر تهران

مسجد سهله

یکی از مکان های زیارتی کوفه ، مسجد سهله است که در نزد شیعیان جهان از ارزش و اعتبار ویژه ای برخوردار می باشد. مسجد سهله از جمله اماکن زیارتی می باشد که در تور کربلا زمانی که عزیزان زائر در شهر نجف اقامت دارند به زیارت این مسجد با عظمت نائل می شوند .

تور کربلا هوایی از تهران

مسجد سهله از مکانهای زیارتی کوفه و نجف

تور هوایی کربلا

جایگاه مسجد سهله


امام صادق علیه‌السلام خطاب به ابوبصیر فرمود: «...مسجد سهله، اقامتگاه حضرت ادریس علیه‌السلام و حضرت ابراهیم خلیل الرحمان علیه‌السلام بود. خداوند، پیامبری را مبعوث نکرده، جز این که در مسجد سهله نماز گزارده است. مسجد سهله، پایگاه حضرت خضر علیه‌السلام است. کسی که در مسجد سهله اقامت کند، همانند کسی است که در خیمه رسول اکرم صلی الله علیه و آله اقامت کند. مرد و زن باایمانی یافت نمی‌شود، جز این که دلش به سوی مسجد سهله پر می‌زند. در مسجد سهله، تخته سنگی است که تمثال همه پیامبران بر آن نقش بسته است. احدی در مسجد سهله نماز نمی‌گزارد که با نیت راستین خدا را بخواند، جز این که خداوند او را با حاجت برآورده شده از آنجا برمی‌گرداند. احدی نیست که در مسجد سهله به خدا پناهنده شود، جز این که خداوند او را از آنچه بیم دارد پناه دهد».[۲]

تور کربلا هوایی از تهران

ابوبصیر عرض کرد: فضیلت بسیار بزرگی است! امام صادق علیه‌السلام فرمود: «آیا برایت بیفزایم؟» عرض کرد: بلى. فرمود: «مسجد سهله، از آن بُقعه‌هایی است که خداوند دوست دارد او را در آنجا بخوانند. شب و روزی نیست که فرشتگان به زیارت مسجد سهله نشتابند و در آنجا به عبادت حق تعالی نپردازند. اگر من در آن سامان سکونت داشتم، هیچ نمازی را جز در مسجد سهله نمی‌خواندم. ای ابامحمد! اگر مسجد سهله هیچ فضیلتی جز فرودآمدن فرشته‌ها و اقامت پیامبران را نداشت، همین فضیلت بس بود، در حالی که این همه فضیلت دارد. آنچه از فضایل مسجد سهله برای تو بازگو نکردم، بیش از فضایلی است که برایت گفتم».

تور کربلا هوایی از تهران

ابوبصیر عرض کرد: آیا مسجد سهله، اقامتگاه دائمی حضرت قائم علیه‌السلام خواهد بود؟ فرمود: «آری».[۳]

محل تقسیم غنایم مسلمانان پس از ظهور، مسجد سهله است.[۴] و امام پس از ظهور به اصلاح حدود این مسجد خواهند پرداخت.[۵]


مسجد سهله خانه ادریس نبی


امام صادق علیه‌السلام در روایتی دیگر فرمود: «هنگامی که وارد کوفه شدى، به مسجد سهله برو و در آنجا نماز بگزار، آن گاه حاجت‌های مادی و معنوی خود را از خداوند بطلب که مسجد سهله خانه ادریس نبی بود. حضرت ادریس در آنجا لباس می‌دوخت و نماز می‌خواند. هر کس در مسجد سهله خدا را بخواند، برای هر حاجتی که مورد علاقه‌اش باشد، خداوند حاجت‌اش را برمی‌آورد، و در روز قیامت، او را تا رتبه حضرت ادریس بالا می‌برد، و او را از ناملایمات دنیا و نیرنگ‌های دشمنان پناه می‌دهد».[۶]

ثبتنام تور کربلا هوایی از تهران

در طول یازده قرن غیبت کبری حضرت بقیةالله ارواحنا فداه، هزاران نفر از شیعیان شیفته و منتظران دلسوخته، به قصد دیدار یار، از اقطار و اکناف جهان، به سوی مسجد مقدس سهله می‌شتابند، شب‌هایی را در آنجا بیتوته می‌کنند و با کعبه مقصود و قبله موعود مناجات می‌کنند. به دیدار جان جانان موفق می‌شوند، ولی به دلایلی دم فروبسته، راز دل را به احدی اظهار نمی‌کنند. در این میان، شمار اندکی از این نیک بختان یافت می‌شوند که علی رغم تحفظ و خویشتنداری که در کتمان توفیقات خود معمول داشته‌اند، رازشان برملا شده، به گوش دیگر دلسوخته‌ها نیز رسیده است. تعداد بسیار نادری از این عزیزان، داستان تشرفشان، به آثار مکتوب راه یافته در لابه‌لای کتب درج شده، به دست ما رسیده است.

با توجه به مشکلات فراوانی که در نقل این رویدادها هست، فقط اسامی شماری از این افراد سعادت‌مند که در مسجد سهله به حضور یار بار یافته و یا مورد توجه محبوب قرار گرفته‌اند، ثبت می‌شود تا مورد بررسی و مراجعه علاقه‌مندان قرار گیرد.

محمد بن ابی رواد رواسى، با محمد بن جعفر دهان، در یکی از ایام رجب، به قصد دیدار حضرت صاحب الأمر علیه‌السلام به مسجد سهله مشرف شدند. به هنگام بازگشت، در مسجد صعصعه، به محضر آن قطب دایرة امکان شرف یاب شدند، دعای معروف: «اللهم یاذاالمنن السّابغة» را از آن حضرت استماع کردند.[۷]

سید مهدی عباباف نجفی که هر شب چهارشنبه به مسجد سهله مشرف می‌شد، در نیمه شبى، به خدمت خورشید عالَم تاب شرف‌یاب شد و مشاهده کرد که در آن شب تار، در و دیوار مسجد چون روز، روشن بود.[۸] ثبتنام تور کربلا هوایی از تهران

حاج سید احمد اصفهانی (مشهور به خوشنویس) که در زمان میرزای شیرازی به سامرا مهاجرت کرده بود، روز جمعه‌اى در مسجد سهله به پیشگاه پیشوای انس و جان شرف‌یاب شد و فرمان یافت که همه روزه صبح‌گاهان، به نیابت از سوی حضرت صاحب ‌الزمان علیه‌السلام زیارت عاشورا بخواند.[۹]

حاج علی نجفی با یک گروه یازده نفرى، هر شب چهارشنبه، به مسجد سهله مشرف شد. در یک شب چهارشنبه که مسئول شام فراموش کرده بود غذا بیاورد، بعد از اَعمال مسجد، به مسجد کوفه رفتند و در حجره‌ای بیتوته کردند و از شدت گرسنگى، خوابشان نبرد که ناگهان، خورشید جهان افروز به داخل حجره تشریف آورده، چای و برنج داغ به آنان مرحمت فرموده است.[۱۰]

محدث نورى، داستان یک سبزی فروش نجفی را نقل کرده که در شب‌های چهارشنبه به مسجد سهله می‌رفته و در یک شب ظلمانى، در مقام امام زمان علیه‌السلام، به محضر آن خورشید جهان افروز شرف‌یاب شده است. وجود حضرت مقام را بدون شمع و چراغ، چون روز روشن کرده بود.[۱۱] و نیز از یک مرد صالح سلمانی نقل می‌کند که چهل شب چهارشنبه، به مسجد سهله مشرف شده، در شب چهلم به دیدار محبوب شرف‌یاب شده، آن حضرتش او را به ملازمت پدر پیرش، توصیه فرموده است.[۱۲]

مسجد سهله وعده گاه دیدار امام زمان علیه السلام


حضرت آیت ‌الله حاج میرزا مهدی اصفهانی (متوفی 1365 ق) مکرر در مکرر در مسجد سهله، برای ملاقات حضرت بقیةالله ارواحنافداه و رهایی از منجلاب افکار یونانی و التقاطى، استغاثه کرد. سرانجام روزی به هنگام بازگشت از مسجد سهله، در مقام هود و صالح، به محضر آن حضرت شرف‌یاب شد و این جمله نورانی را بر سینه مبارک آن حضرت مشاهده نمود: طلب المعارف من غیر طریقنا أهل البیت مساوقٌ لإنکارنا؛ طلب کردن معارف دینى، به جز از طریق ما اهل ‌بیت، با انکار ما مساوی است.[۱۳]

حاج شیخ محمود کُمْلَه‌ای[۱۴] در ایام اقامتش در نجف اشرف، چهل شب چهارشنبه به مسجد سهله مشرف شد. در این مدت، تلاش زیادی کرد که معصیت نکند و ضمناً از غذاهای حیوانی نیز اجتناب کرد. در شب چهارشنبه 34 یا 35 به محضر مقدس مولا می‌رسد. مولا سفره‌ای پهن، و از او نیز برای صرف غذا دعوت می‌کند. او، عذر می‌خواهد و می‌گوید: «من، در شرایطی هستم که غذای حیوانی نمی‌خورم». مولا می‌فرماید: «آنچه شنیدى، معنایش این است که مثل حیوان نخور، نه آن که غذای حیوانی نخور».[۱۵]

آیت ‌الله غروی فرمود، در ایام اقامت دوازده روزه‌ام در مسجد سهله، روزى مرحوم سهلاوى در مقام امام زین ‌العابدین علیه السلام به من گفت: یک وقت، این جا را حفر کردند، به تخته سنگ سبز رنگ بسیار بزرگی رسیدند. روی آن سنگ، تصویرهایی نقش بسته بود. جنازه‌هایی مشاهده شد که قامتی بسیار رسا داشتند و مشخص بود که به تاریخ قبل از اسلام مربوط بودند.[۱۶]

تور کربلا هوایی از تهران
مسجد سهله و جایگاه شیخ محمد کوفی شوشتری

شیخ محمد کوفی شوشترى مقیم شریعة کوفه، از خوش‌بخت‌ترین انسان‌های عصر در رابطه با حضرت بقیة الله ارواحنا فداه بود. او مکرر به محضر جان جانان شرف‌یاب شد. تشرفاتش مورد قبول بزرگان نجف اشرف بود. یکی از تشرفاتش به این صورت بود که روزى، بعد از نماز مشغول تسبیح بوده، صدایی می‌شنود که‌ «ای شیخ محمد! اگر می‌خواهی حضرت حجت را ببینى، به سوی مسجد سهله بشتاب» به سرعت، به سوی مسجد سهله حرکت می‌کند. درِ مسجد را بسته می‌بیند و مولا را مشاهده می‌کند که از طرف مسجد زید، به سوی سهله در حرکت است. در گوشه‌ای می‌ایستد و تماشا می‌کند که آیا مولا در می‌زند یا در مسجد خود به خود باز می‌شود. هنگامی که مولا به در مسجد می‌رسد، در به روی حضرتش باز می‌شود.[۱۷] و...[۱۸]
پانویس

ر.ک: کافى، ج 3، ص 495؛ تهذیب الأحکام، ج 3، ص 252؛ إثبات الهداة، ج 3، ص 453؛ وسائل الشیعة، ج 5، ص 267؛ بحارالأنوار، ج 100، ص 439؛ مرآت العقول، ج 15، ص 491؛ حلیةالأبرار، ج 5، ص 339؛ گزیدة کفایةالمهتدى، ص 279؛ ارشاد مفید، ج 2، ص 380؛ غیبت شیخ طوسى، ص 471؛ کشف الغمّة، ج 3، ص 253؛ المستجاد، ص 264؛ بحارالأنوار، ج 52، ص 331؛ مزار شیخ مفید، ص 25؛ المزارالکبیر، ص 134؛ نیز ر.ک: الصراط المستقیم، ج 2، ص 251.
المزارالکبیر، ص 134؛ بحارالأنوار، ج 100، ص 436؛ مستدرک الوسائل، ج 3، ص 417؛ نیز ر.ک: قصص الأنبیاء، راوندى، ص 80.
بحارالأنوار، ج 53، ص 11.
قصص الأنبیاء، قطب راوندى، ص 80؛ قصص الأنبیاء، جزائرى، ص 65؛ بحارالأنوار، ج100، ص 434؛ مستدرک الوسائل، ج 3، ص 413.
غیبت شیخ طوسى، ص 475؛ بحارالأنوار، ج 52، ص 333.
قصص الأنبیاء، قطب راوندى، ص 80؛ قصص الأنبیاء، جزائرى، ص 65؛ بحارالأنوار، ج 100، ص 434؛ مستدرک ‌الوسائل، ج 3، ص 413.
اقبال الأعمال، ص 645؛ بحارالأنوار، ج 100، ص 447؛ کلمةالإمام المهدى، ص 301؛ صحیفةالمهدى، ص 50.
العبقری الحسان، ج 1، ص 103.
همان، ج 1، ص 113.
العقبری الحسان، ص 107.
نجم الثاقب، ص 499؛ جنةالمأوى، ص 135؛ بحارالأنوار، ج 53، ص 309.
جنةالمأوى، ص 61؛ بحارالأنوار، ج 53، ص 245؛ دارالسلام، ج 4، ص 421؛ المصطفی والعترة، ج 17، ص 222؛ المختار من کلمات الإمام المهدى، ج 1، ص 414.
أبواب الهدى، مقدمه، ص 46.
کُمله، نام محلی در نواحی لنگرود، در استان گیلان است.
سیمای آفتاب، ص 327؛ ره توشه مهدی یاوران، ص 160.
ما، شرح این ماجرا را در اجساد جاویدان، ص 42، به نقل از یکی از فضلای نجف اشرف آورده‌ایم.
العبقری الحسان، ج 1، ص 126.
مطالب مفصلتر در این رابطه را می‌توانید در منابع ذیل و خصوصاً مجله انتظار، ش 6، مقاله آقای علی‌اکبر مهدی‌پور و نیز در ماهنامه موعود ـ ش 39، مقاله آقای سید صادق سیدنژاد مطالعه نمایید.

تور کربلا هوایی از تهران-تور هوایی کربلا از تهران



:: موضوعات مرتبط: اماکن متبرکه عراق، ،
:: برچسب‌ها: اماکن زیارتی کوفه,

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 4 ارديبهشت 1395


:: هتل درجه الف المیزان کربلا
:: تور کربلا عید فطر
:: رستوران رکن السلطان بهترین رستوران کربلا
:: رستوران کباب نبیل در کربلا
:: هتل روتانا کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: تور کربلا ویژه اردیبهشت
:: نکات مهم در سفر به کربلا
:: رستوران های معروف کربلا
:: رستوران زعفران در شهر کربلا
:: راهنمای سفر به نجف اشرف
:: هتل المحمود کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: اقامت هتل فندق العقیله در کاظمین
:: لذت غذا در رستوران الفردوس کربلا
:: مقبره ذوالکفل نجف اشرف
:: رستوران النخیل در کربلا
:: هتل لارسا کربلا
:: تور کربلا نوروز 98
:: هتل دره الحسین کربلا





تلفن دفتر فروش تور کربلا

54 44 67 43 021

67 43 67 43 021

835 2100 0937

آقای صبوری

ساعات تماس

9 صبح تا 7 بعد از ظهر






:: آبان 1399
:: ارديبهشت 1398
:: فروردين 1398
:: اسفند 1397
:: بهمن 1397
:: دی 1397
:: آذر 1397
:: آبان 1397
:: مهر 1397
:: شهريور 1397
:: مرداد 1397
:: تير 1397
:: خرداد 1397
:: ارديبهشت 1397
:: فروردين 1397
:: اسفند 1396
:: بهمن 1396
:: دی 1396
:: آذر 1396
:: آبان 1396
:: مهر 1396
:: شهريور 1396
:: مرداد 1396
:: تير 1396
:: خرداد 1396
:: ارديبهشت 1396
:: فروردين 1396
:: اسفند 1395
:: بهمن 1395
:: دی 1395
:: آذر 1395
:: آبان 1395
:: مهر 1395
:: شهريور 1395
:: مرداد 1395
:: تير 1395
:: خرداد 1395
:: ارديبهشت 1395
:: فروردين 1395
:: اسفند 1394
:: بهمن 1394
:: دی 1394
:: آذر 1394
:: آبان 1394
:: مهر 1394
:: شهريور 1394
:: مرداد 1394
:: تير 1394
:: خرداد 1394
:: ارديبهشت 1394
:: فروردين 1394
:: اسفند 1393
:: بهمن 1393
:: دی 1393
:: آذر 1393
:: آبان 1393
:: مهر 1393
:: شهريور 1393
:: مرداد 1393
:: تير 1393

آبر برچسب ها

تور کربلا , تور هوایی کربلا , تور زمینی کربلا , تور هوایی کربلا , کربلا , کربلا , تور کربلا هوایی , تور زیارتی کربلا , ثبت نام کربلا , تور زمینی کربلا , ثبت نام تور کربلا , امام حسین , زیارت کربلا , تور کربلا , تور زیارتی به کربلا ,

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ |